tirsdag den 28. oktober 2008

Med symaskinen på langfart.


Min symaskine har været med på langfart i dag. Jeg var i Odense, ang. mit arbejde, og sidst på dagen, kl. 16.30 skulle jeg være i Tilst. Østjyske Quilter havde møde aften, og da jeg før har kørt vejen mellem Odense og Århus, ja så kender jeg risikoen for en lille kø eller to. Så derfor var min symaskine med en tur i Odense. Jeg nåede dog fint til Tilst til tiden. Vi skulle prøve at sy et lille tulipan billed ud fra et Vikki Pignatelli mønster Det var rigtigt sjovt, nu skal det så bare lige gøres helt færdig. Her kan i se aftensens resultater.

søndag den 26. oktober 2008

Boooo



Nu er jeg klar til på fredag, Allehelgensaften, eller Halloweeen, kald det hvad du vil. Jeg har syet 2 dækkeservietter, og de er quiltet med selvlysende tråd. Det er lidt svært at vise, men jeg håber at du kan fornemme det, på de meget mørke billede.

onsdag den 22. oktober 2008

Kom nu i gang igen.


Efter en uge på Quiltegavlen, syntes jeg at det er lidt svært at komme op i omdrejninger igen. Tænk sig en hel uge, hvor man bare skal sy, sætte sig til bordet når der bliver sagt værsgo, og så tilbage til symaskinen igen. Jeg fik ikke lavet så mange ting færdige, men hold da helt op hvor fik jeg mange tips og ideer. Helene er helt vildt dygtig. Jeg fik et sakseetui, og en enkelt dækkeserviet færdige. Sakseetuiet kan ses her, og resten af de ting jeg er startet op skal i nok få at se efterhånden som de bliver færdige. Hvis i ikke kan vente kan i jo gå på Quiltegavlen, og se billeder fra ugekursus i oktober.

lørdag den 11. oktober 2008

Kursus



Fredag aften var jeg i Vejerslev, for at sy Tekstil billeder. På den ene billede kan i se at jeg stadig tror på det, men jeg må erkende at nok er det sjovt, men også lidt svært. Man skal jo tænke. Det andet billede, er Alices model. Frengangsmåden er at man for 2 ene billeder, og det ene klipper man i stykker, og bruger som mål, det andet er til at se efter. Det bliver spændende at se resultatet, når jeg engang når så langt. Jeg fik afleveret mine blokke til Quilt pink, men Hanne havde kigget i går, FY.

torsdag den 9. oktober 2008

Kursus i aften



I aften skal jeg på kursus ved Hannes. Alice Frost kommer og underviser i Billedsyning, det bliver spændende. Så kan jeg også få afleveret de lovede blokke til Hanne til projekt Quilt Pink.


Hanne må ikke kigge, men i ander kan se blokkene her. Det er blevet til 27 stk. af de lovede 15, men når det er den vej, er det nok OK.




Lys over land.



I dag har jeg fået en dagslyslampe, med batteri og ledning til strøm. Det bliver godt, tænk bare at tage den under armen, når man skal nogle steder, og så er der ordentligt lys.

onsdag den 8. oktober 2008

Dobbelt op


Nej du ser ikke dobbelt, i dag fik jeg 2 ens bøger med posten. Årets PATCHWORK bog, en til mig selv, og en til en kær veninde som også syr, og som lige er blevet opperret. Hun får denne skønne bog, i stedet for en blomst. Den holder forhåbentligt lidt længere. I aften skal jeg igen ud og sy, vi er 6 piger/damer, der mødes en gang om måneden.

søndag den 5. oktober 2008

En dejlig lørdag.






Ja men vi starter nu lige med fredag aften. Jeg sidder i bestyrelsen her i foreningen hvor vi bor, og vi er ude og spise sammen en gang om året. Vi har ægtefæller med, der er altid en rigtig hyggelig aften. Det var så fredag aften, og den blev 2.20 inden jeg var i seng.



Lørdag stod jeg op kl. 8.00, for den første lørdag i måneden mødes jeg med de andre fingerbøller. Det er også altid hyggeligt, man får altid nye ideer, og en god snak.

Lørdag eftermiddag kørte vi så til Nanny og hendes kæreste, jeg fik syet lidt Quilt Pink, og Nannys kæreste havde fået nyt legetøj, som mændene var en tur ude at se på.

torsdag den 2. oktober 2008

Afsløring.




Ja så kan i se hvad der var i de 2 sidste pakker. I den ene var kassen, Nice people nice things, en masse søde små mønstre til at brodere. Den anden pakke var 1m. stof af de skønneste frugt bade damer. Er de ikke bare søde? Det har jeg købt ved Speich Design.

onsdag den 1. oktober 2008

Marias hjælp

Jeg er lige kommet hjem fra SyCafe ved Butik Himmelblå, og her snakkede vi også lidt BLOG. Nogle fik vores blog adresser, og vi var nogle der fik sat ansigt på hinanden. Dejligt. Og så fortalte Maria mig lige hvordan jeg henviser til en hjemmeside/link i en tekst. Og se jeg kan finde ud af det. Sytøjet jeg havde med, ja gæt selv, Quilt Pink. Nu tror jeg også at det er ved at være sengetid, jeg skal jo op kl. 5-17. Mit kamera er opladet, min mand sidder og leger med det. Farven er åbenbart ikke nok til at han holder sig væk.
Godnat

Dejlige pakker


Da jeg kom hjem i dag, var der 3 dejlige pakker fra posten. I den ene pakke var der et lille digitalt kamera, som jeg bestilte over nettet i søndags. Det er i pink, og kun 2 cm tyk, dejlig lille så jeg nemt kan have det i min taske. Jeg var træt af at altid glemme det store kamera, og de billeder min mobiltelefon tager, er af en tvivlsom kvalitet. Hvad der er i de 2 andre pakker, må vente til i morgen, for som med alt nyt, skal kameraet lige lades op inden brug. Og i fremtiden skal mine billeder da tages med pink kamera;-)