onsdag den 27. maj 2009

Årets første.



Årets første skoleagurker fra eget drivhus. Umm de smager dejligt.

tirsdag den 26. maj 2009

Min lille transportkasse

Mandag aften skulle jeg til Helene Juul og få ny pakker til vores måneds BOM. Jeg skulle have en af de tidligere udleveret med og sy på, men kender i ikke det: Stykkerne sidder fast på en flamingoplade, den er let og "flyver" let fra en. Man kan ikke sætte nålene helt i, for så går de igennem pladen, og kan ødelægge noget.


Så var det at jeg fik ideen: En kageform. I IMERCO købte jeg en kageform med låg, flamingoplade i, på med låget og alle problemer er løst. Denne form er ikke så stor, men så må man jo bare tage det med som passer der i.






søndag den 24. maj 2009

Alt det jeg lige mangler...



nå nej, mangler og mangler er vel så meget sagt, men jeg har lige købt alle disse dejlige stoffer hos Hannes. Jeg ved ikke lige hvad de skal bruges til, men jeg måtte bare eje dem.

Pia spurgte om jeg ville en tur med til Vejrslev, for at se på smykker. Det ville jeg da gerne, så det blev til både smykke og stof i dag (igen).

Denne halskæde købte jeg ved Bank design, som i dag var ved Hannes, for at vise alle sine flotte smykker frem i dag.

torsdag den 21. maj 2009

Så er mormor klar

Så kan min gode kollega Jytte godt blive mormor for min skyld. Jeg er færdig med et tæppe til hende/barnet. Og nu har hun fået det, så nu kan jeg vise jer det.





Tæppet er købt som et sykit hos Hannes og hedder Lavra.

Det går faktisk helt godt for mig, det der med at lave et projekt færdig om måneden. Det er ikke altid det er en UFO der bliver færdig, men så er der da en ting der IKKE bliver en UFO. Tæppet her er jeg startet på i januar eller februar i år, så det var vel ikke nået at blive en UFO.

søndag den 17. maj 2009

Urtepotte søndag


I dag havde jeg aftalt med min veninde Susanne, at vi skulle sy (begynde på) de dækkerservietter der var i hendes verden for et par uger siden. De er syet over pap, og er urtepotte formet. Susanne bruger rester, og jeg har købt nye stoffer hos Helene Juul, så de bliver meget forskellige, når de engang bliver færdige.




Inden vi gik igang med at sy, var vi lige en tur ved Hannes. Hun mente at Maria havde skrevet til hende om noget hun manglede, så en opringning til Maria, og vi fik en pose stoffer med hejm til Maria. Nu skal det så bare lige afleveres.

lørdag den 16. maj 2009

En udfordring

Efter en lang uge på arbejde, med 6,5 timers overarbejde og patchwork 3 eftermiddage og 3 aftner i denne uge, er det så endelig blevet weekend. Så har jeg tid til at gå på bloggen, og få læse hvad alle de andre har lavet i den sidste uges tid, og skrive lidt om hvad jeg selv har lavet.


Tirsdag aften var jeg til møde i Århus Quilterne, og ganske som vi havde aftalt gangen før, ja så havde Maria et stykke stof med til alle os ved bordet. Udfordringen består i at lave noget patchwork, hvori stoffet bruges. det skal skæres i det mindst en gang.






Og som Maria sagde: det må ikke bruges som bagside til grydelapper. eller et sakseetui. Vi skal have tingen færdig til mødet i september, men lige pludselig, ja så er tiden gået. Jeg ved godt hvad jeg vil lave, men nej det får i ikke at vide, i må også vente til september. Jeg syntes at det er et flot stykke stof, og jeg glæder mig til at lave noget af det




søndag den 10. maj 2009

Det bugter sig


Jeg er lige blevet færdig med en bordløber med buede former. Felterne er skåret efter en FlipFlop lineal/skabelon. Jeg begyndte på den på Quiltegavlen midt i marts, så den har ikke været så længe undervejs.

tirsdag den 5. maj 2009

Mit norske eventyr

Ja så forsætter eventyret. I februar lovede jeg en forsættelse af mit billede, og nu er min norske hytte blevet færdig, helt færdig. Er monteret i ramme og kommet op på væggen.






Det blev påbegyndt i februar på et kursus hos Hannes, hvor Bettina Andersen underviste i billedsyning. Bettina kom så igen her i april, denne gang var emnet godt nok ”broderi naturligvis” men det var helt OK med Bettina at jeg forsatte på det ”gamle” billede. Og frem for at få en UFO mere, ja så er der nu blevet et projekt mere færdig.

søndag den 3. maj 2009

Maj

Ja så er maj måned startet, og jeg har det første projekt færdig.

I august sidste år syede jeg sammen med Østjyske Quilter en Speed Roben, og nu er resultetet så kommet i brug. Jeg har syet det på en mindre pæn side på et net.

I dag har jeg fået plantet sommerblomster i mine krukker, og i eftermiddag har jeg været til sycafe ved Helene Juul.