søndag den 21. juni 2009

Denne weekend

I går var vi til 40 års fødselsdag, og manden ønsker sig et glatfører kursus. Så jeg havde lige gang i de små grå, og her er hvad vi fik lavet.



Det var en dejlig dag, men også lang.Vi var hjemme fra Nordjylland kl. 0.40, og John skulle op og på arbejde til kl. 7.


Nå,jeg stod også op, fik vasket lidt tøj, og har så været "ude" at sy sammen med en flok veninder hele dage. Der var et stor bord, så tæpper blev færdigmonteret på stribe. Og som i kan se var der mange til at hjælpe. Det har bare været en rigtig hyggelig dag, alle glade og villige til at hjælpe hinanden.


Lige nu føler jeg mig lidt brugt, lang kørertur i går, sent i seng, og så sy hele dagen. Men det er på en dejlig måde jeg er træt, og at sidde lidt her foran computeren er da lige til at holde til.

tirsdag den 16. juni 2009

Se hvor hun kan


I pinsen var vi på Sjælland, og Anja skulle lige lave en kage færdig. Den var bagt, men det sidste pynt,




skulle lige sættes på. Og hold da helt op den blev flot.





Heldigvi skulle vi med til festen hvor den skulle spises.




Og bare rolig, jeg har selv bestilt en til lige om lidt.

fredag den 12. juni 2009

Jeg er blevet smugler.

Jeg har lige købt dåser i Kvickly, lige som Maria. Lige ved siden af dåserne var der nogle små kurve med glashåndtag, som jeg også kom til at købe.




Nu er det så lige det at min mand vil sige at jeg har dåser, kurve og bøtter nok, så derfor er de blevet smuglet ind i huset, helt uden at han har opdaget noget, for han er ikke hjemme. Ha ha.

søndag den 7. juni 2009

Jubiiiiiiiiii

Jeg skulle jo lige prøve, og vupti, så var det hele der igen. Skønt, nu vi jeg nyde søndag aften med et smil og mit sytøj.

Øv øv øv

Jeg ville lige prøve og andre udsende på min blog, men kom åbenbart til at trykke på noget forkert, for nu er alle min links mm. væk. ØV. Lige nu er jeg så sur på mig selv at jeg ikke gider at gøre noget ved det, så det er ikke fordi at jeg er sur på nogen at alt er væk, det er bare en fejl 40.

Det dunker stadig

Ja det dunker stadig lidt i min mave. I går var vi i Odense og se Mama Mia, The smash hit Musical.
Det var bare en oplevelse, og da vi sad 3 m. fra bashøjtalerne, ja så fik vi fuld glæde af dem.

Vi måtte ikke tage billeder i Arena Fyn, så jeg kan ikke vise noget fra Mama Mia, men på vejen hjem kørte vi ind på Vissenbjerg Storkro for at spise og her så vi en brudekaret, som jeg gerne vil vise jer.




Vi så ikke bruden, så jeg ved ikke hvordan hun vil komme op i lastbilen, men måske er hun blevet gift i buksedragt.

onsdag den 3. juni 2009

Snor i pinsen

I pinsen var vi på Sjælland og besøge Anja, Steen, og deres børn. Anja har været helt vild med de ting som har vist på div. blogs, hvor der syet på snor. så det var da det vi skulle lave i fælleskab denne gang.







Her er hvad jeg startede ud med, og af det brugte jeg: strimler af cr. 75 cm. 2 ruller snor á 6mm, 1 rl. sytråd, og lidt hjælp fra bogen. Derudover fik jeg cr. 20 cm blå stof af Anja, og ja så endte jeg ud med en taske.









Jeg fik lavet en taske og Anja endte ud med en brødkurv. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag ved vores symaskiner.