onsdag den 29. juli 2009

Alt det jeg ikke...

.. kan vise jer.
Jeg laver skam noget selvom der ikke kommer færdig på bloggen. Jeg har syet nogle modeller for Helene Juul, som skal med på Dansk Patchwork Forenings træf, i Roskilde, sidste weekend i august. Bagsiden af de forskellige ting må i dog gerne se.



Denne sjove blomst/plante fik jeg af Hanne. Det er en lykkeplante, så den skal jeg passe godt på.




mandag den 27. juli 2009

søndag den 19. juli 2009

Så kan hun lære det

Søde Hanne har et par gange mukket over at hun ikke fik kage til min fødselsdag. I dag kørte jeg så ud til hende med en kage.



Jeg ved ikke havd folk har tænkt da jeg stod og tog et billede ned i bagagerummet på min bil, men pyt, jeg er jo nødt til at have et billede af kagen, så jeg har noget på Hanne en anden gang.Og heldigvis for det, for jeg kan se at Hanne kun har et billed af den tomme kasse.

Nå ja, nu da jeg var der, kom jeg da lige til at købe lidt lidt stof.

lørdag den 18. juli 2009

En udfordring

For nogen tid siden fik jeg nogle stofstrimler af Pia. De er fint afstemt efter hinanden, og jeg skal så finde andre stoffer og sætte indimellem, så farveskalaen består. I det dejlige regnvejr i dag, har jeg så fundet en stak stof fra mine egne gemmer, og så er det bare at finde ud af hvor den passer ind.

Ja bare og bare, nogle steder har jeg flere der passer ind, andre steder ingen. Men det er vel OK, så bliver der det jo rigtig blandet. Det er jo meningen, at der skal være lidt liv i det færdige arbejde.


Jeg har fået 2 pakker strimler, så når jeg er klar med dem, ja så har Pia også 2 og så bytter vi, så vi begge 2 har 2 forskellige. Strimlerne er 28 cm. brede, og skal være 70 cm langt, når jeg er færdig med at sy sammen. Det bliver rigtigt sjovt at se hvad det bliver til når vi er færdige.
Ideen har Pia fået fra denne norske bog.

onsdag den 15. juli 2009

UHA

Nu har jeg lige prøvet at bestille noget stof fra USA. Nu er jeg så meget spændt på om det kommer. Hvis det lykkes, er der nok lidt mere, fra samme side som jeg gerne vil have.

Det er lidt stof med roser til I am a Stitchers´Angel. Mindstekøb 1 Yard af hver, så der er da lidt at lege med. 11 kr, for 0,91m + lidt porto, det er da billigt

I må vente med billeder af det, til det (forhåbentlig) kommer.

tirsdag den 14. juli 2009

Engel

Nu har jeg meldt mig til "I am a Stitchers´ Angel". Så er det bare om at få lavet noget når tiden kommer, man skal jo nødig blacklistes. Men mon ikke det skulle lade sig gøre at sy 3 ting, på
2 1/2 månede.

mandag den 13. juli 2009

Lidt gaver

Først får i lige et billed, af en af den mange blomster jeg fik i torsdags.


Maria havde syet denne flotte Stitchery mappe til mig.


Den er bare så flot, og den indholdt både saks, nålepude med nåle, og broderigarn.




Og allerbedst et lille broderi, som jeg gik i gang med i fredags, da jeg ikke orkede at finde andet frem. Ja nu er det så færdig, så nu skal jeg til at finde noget andet frem, men mon ikke også det går.



Jeg er startet på arbejde igen, efter 2 ugers ferie, og det er ikke spor sjovt, bare så at i ved det.



søndag den 12. juli 2009

Sand

I dag har vi været en tur i Søndervig og se sandskulpturer. De er bare enormt flotte, mangler i et mål til en lille udflugt, her i løbet af sommeren, er det måske en ide.

Bagefter var vi på Sandslottet og spise. Billigt sted, her kan man få 3 retter for 105 kr.

lørdag den 11. juli 2009

Dejlig dag


Torsdag blev en dejlig dag. De første gæster kom kl. 9.00 og de sidste gik kl. 21.50. Jeg havde 39 gæster og fik mange dejlige gaver.

Måske har jeg noget med patchwork, for ikke mindre end 2 indehaver af egen butik kom på besøg. Nå der var også nogle der havde været så opfindsomme at bruge patchworkstof som gavepapir. Så der passede jeg på når jeg pakkede ud, ikke som juleaften, hvor papiret bare flåes af.

Blomster fik jeg også en masse af, jeg har taget et billede af gavebordet.


Lige nu og her vil jeg ikke fremhæve nogen speciel gave, men fortælle om nogle af dem som jeg kommer i gang med at bruge dem.

En enkelt gave er dog brugt. Af Anja fik jeg en chokolade/kokos kage, den blev serveret med lidt frisk frugt, den var rigtig lækker. Og som i kan se, ved hun hvad jeg har en svaghed for. Jeg har dog ikke spist den alene, rigtig mange af mine søde gæster hjalp mig. Tak for det.

torsdag den 9. juli 2009

Jeg kan ikke

Jeg kan ikke tage et billede der viser, hvor flot den buket roser, jeg har fået af John er. Måske er han alligevel lidt vild med mig. Håber at i får et indtryk her på dette billede.



Dette er mit indlæg nr. 100 her på bliggen, tænk at det lige skulle falde på min 50 års fødselsdag.

John skælder ud over at jeg ikke har skrevet, at der 50 roser, men det kan enhver da se/regne ud.

onsdag den 8. juli 2009

49,99

Ja, det er hvad John kalder mig i dag. Jeg tror, at det bare er fordi, at han er misundlig på at jeg i morgen bliver 50. Men han kan vente sig, for til september er hans tur. Så i de næste 2 måneder er han bare en snotte hvalp.

Da vi var i Holbæk, kom Anja og Steen med børn på besøg. Nu var vi jo lige ved siden af "kagemor" og Kristian blev 17 år, så det var det jo bare at benytte sig af.


Inden jeg forlod øen i søndags, var jeg lige forbi Anja og hente en kage til i morgen. UHM.

mandag den 6. juli 2009

Lidt indkøb


Da jeg var med John i Holbæk, tog jeg lige en afstikker til Køge. Her havde jeg en aftale med Inge, som jeg kun kender gemmen lidt blogskriveri.



Vi havde et par hyggelige timer sammen, først var vi på indkøb i Patchwork Butikken, og der efter spiste vi en lille frokost på havnen i Køge. Dejlig at få sat ansigt på en, som man kun har forbundet med dækkerservietter og andet sytøj.



Her er mine indkøb.

søndag den 5. juli 2009

Hilsen fra en træt Lene

Ja, jeg er træt. Siden sidste lørdag har jeg været med John og hans skyttekammerater på landsstævne. Det har været varmt, men det har den sidste uge vist været for alle. Vi boede i campingvogn, havde 500m til bad/toilet ned af bakke og op igen, og så tilbage igen.



Badevognene stod lidt skævt, så der stor næsten altid 10-15 cm vand i den ene ende af dem. Vandets temperatur var altid en overraskelse, nogle dage meget varmt, og andre dage meget koldt. I her i aften står den på et langt brusebad, og måske et enkelt fodbad eller 2.





Om jeg fik syet noget - ja lidt. Inden vi skulle af sted, havde vi fået en rygsæk, men for at kunne kende min fra alle de 21.000 andres, fandt jeg lidt stofrester fra Mies tæppe frem, og lavede mig et lille kendingsmærke. Da vi så lige var samlet fredag aften, viste John det frem, og straks skulle jeg sy til alle 20 fra Skanderborg-Stillings Skytteforening.






Jeg fik 20 logoer med hjem fredag kl. 21.00, og skulle tænke hurtigt, for vi skulle med færgen lørdag kl. 8.00. Jeg fandt noget lyst stof, syede logoer på, på maskinen med volumenvlies under. Til bagside fandt jeg 20 forskellige slags stof, som fik et stykke viledon strøget på, og ved hjælp af lidt sejlgarn havde jeg mandag lavet 20 ”rygmærker”. Alle har været glade for dem, det var
nemt at finde sin egen taske.




Se flere billeder fra min tur på skytteforeningens hjemmeside.