søndag den 31. januar 2010

OPAM 2010

Igen i år har jeg meldt mig til One Project a month, og jeg har kun fået en patchwork ting færdig i januar, nemlig min taske. Det er Peg og Kris, der står bag denne geniale ide, så man kan holde sig selv lidt i nakken, og ikke kun begynde på noget nyt, men også gøre noget færdigt.

lørdag den 30. januar 2010

Tak for lån

Jeg fik fat i dette lækre garn til et lille pynte tørklæde, men havde dog ingen strikkepinde nr. 15. Dem lånte jeg så af Hanne, og her er det færdige tørklæde.

mandag den 25. januar 2010

Jeg når det

Denne blok til projekt puttetæpper har været færdig længe, men den er bare ikke blevet sendt. Sidste frist er udgangen af januar.


Nu er kuverten skrevet, så nu skal der lige fjernes ritråde og pap, og så bliver den sendt i morgen. Så håber jeg at der er nogen monteringstanter et sted derude i landet, der kan bruge den. God arbejdslyst.

lørdag den 23. januar 2010

Jeg gik næsten helt i sort

Jeg har lige været på taskekursus hos Hannes. Her var Bettian Andersen og undervise i taskesyning og forskellige teknikker/muligheder.

Jeg valgte at quilte mit stof på krympestof, det havde jeg aldrig prøvet før. Her ser i mine taskehåndtag, som har fået "stof" til montering, af sytråd syet på forsvindings plast.

Her ses stoffet inden det mødte et strygejern-


og her efter mødet. Det blev mellem 30 og 40% mindre af det møde, med det var vildt sjovt at se stoffet trække sig på den måde.



Her den færdige taske, og så var det at jeg var lige ved at gå i sort, for jeg blev færdig med en ting på et kursus, og havde endda tid tilovers. Det er vist første gang at det er sket. Hvad den overskydende tid blev brugt til, skal nok komme engang.

Og søde Hanne havde som altid travlt med at serviserer kursisterne.

mandag den 18. januar 2010

Tak for mad

Jeg har lige været på syweekend, sammen med en masse dejlige syveninder. Vi opholdt os på Klærke Hostel, et fantastisk sted, tæt på Skanderborg. Men som et ordsprog siger: Uden mad og drikke dur helten ikke. Så min søde John havde lavet en gang aftensmad til os, og som tak fik han en stak SMSer.

Her ses alle glade og mætte, klar til at trykke på sendknappen.


Det må vi gøre om mindst en gang igen.
Og ja jeg fik syet noget, jeg begyndte på noget nyt, og fik også syet lidt på noget gammelt fra skabet, men ingenting færdigt, så der er ikke noget at vise.

søndag den 10. januar 2010

Lidt nyt

Jeg er her endnu, har bare ikke så meget at vise, da jeg har bestemt mig for at sy på nogle af alle de BOM, jeg har. Det har jeg nu holdt fast i i 14 dage, og da der er ikke så meget sjovt i at vise en enkelt firkant frem, ja så må i vente til jeg skifter taktik, men det sker nok også snart.

I mellem tiden kan i jo se på udsalg her hos Lone. Hun sælger de flotteste smykker.