mandag den 3. november 2008

Skadestuen.

Ja sikken en overskrift, men jeg har lige været der 2 gange. Lørdag aften/nat (kl. 0.02) faldt min mor. Vi var på vej hen til min bil, jeg skulle køre hende hjem. Hun slog næsen og bed sig i læben. Da vi fik hende ind igen, for at vaske hende lidt, skreg hun når hun skulle løfte højre arm. Vi blev indskrevet på skadestuen kl. 0.28, og kl. 2.28, kørte vi derfra igen. Da havde hun fået gips på venstre underarm, ringfingeren er brækket. Højre arm var i slynge, men beskeden var at måske ville de ringe i dag, og sige at hun skulle komme og få en anden slynge på. Ja, så kan i jo nok gætte at søndag gik med at få fat i noget hjemmehjælp, og sørge for at der er noget mad i hendes fryser, som de kan varme i mikroen.
Og ved i hvor lidt man kan "uden hænder". Man kan ikke en gang rykke toiletpapir af. Så er der jo et lille job når man besøger hende, rykke papir af i passende længde. Og morgenmaden blev ikke til noget i dag, hun kunne ikke åbne en ny karton mælk.

Men ganske rigtig. der blev ringet i dag, min mor skulle komme igen, og få en lidt strammerer slynge på. Der er en lille revne i hendes skulder. Om en uge skal vi så afsted igen, til et lille tjek.

Ja, så derfor jeg har har ikke, haft tid til at skrive om mit kursus hos Hannes i fredags. Alice Frost var der igen og undervise i blomsterbilleder. Det var godt, jeg nåede at blive færdig på en aften, for en gangs skyld.Lørdag formiddag var jeg hos Helene Juul, som åbnede en ny og størere butik, stadig i Hørning, et stenkast fra den gamle butik. Butikken vil nu have åben hver dag, og jeg skal være der et par gange om ugen. Det bliver rigtigt spændende.


Ingen kommentarer: