søndag den 12. april 2009

Igen igen

Ja, så er vi hjemme igen, efter en uge i sommerhus i Sønderjylland, sammen med et hold venner fra Ålborg. Og sikken da et skønt vejr vi har haft. Jeg har fået syet lidt, der skal nok komme billede når det er færdig. Onsdag kørte vi til:

Datteren fra Ålborg er 7 år, og ville så gerne se hvor prins Joachim bor. Ja så måtte vi jo hen og ruske i porten, men der kom ingen og bød på kaffe.

Så en gåtur nedad Slotsgaden, for at se kirken. Den kom vi nu ikke ind og se, der skulle være begravelse. Så gik turen til Tønder, en strøgtur, op i vandtårnet og nyde udsigten, sige tillykke til en masse brudepar, og så tilbage til bilerne igen. En lille tur over grænsen, og da vi kom tilbage til sommerhuset igen, ja så var det jo at min skridttæller igen var langt over 10.000 skridt. 2 gange inden for en uge, og så i ferien. Pu ha.
Nu skal det jo ikke blive en vane, men lørdag skete det igen, jeg kom op på 11.259 skridt.

2 kommentarer:

"HANNES" sagde ...

hej Lene.

Velkommen hjem igen. Og tillykke med 3 x over 10.000 skridt....

Hilsen Hanne

naalogtraad sagde ...

Når man er i Møgeltønder skal man også kigge døre, der er ikke en dør der er ens på hele hovedgaden. Det må du kigge efter næste gang. Mine børn og deres bedsteforældre har set Møgeltønder fra alle siden og det driller vi sommetider børnene med når vi kører syd på, så siger vi "skal vi lige omkring Møgeltønder". De synes det er sjovt nok nu, men ikke for nogle år siden.