lørdag den 7. august 2010

Design udfordring tyveti

Jeg har igen melde mig til Design udfordringen 2010 hos Helene Juul. Denne gang skal jeg dog ikke med i butikken, når de mødes en gang om måneden, jeg skal desværre på arbejde lige de lørdage, men heldigvis kan man jo sy hjemme, og afhente/få tilsendt den næste pakke. Stofferne til første gang, fik jeg i går, og de ser sådan ud.


Vi må, som sidste gang, selv tilsætte 3-4 stoffer hver gang, og jeg havde tænkt mig at jeg vil bruge de samme 4 stoffer hele vejen gennem tæppet. Helene sagde at hun havde brugt det foreste stykke stof som udgangspunkt for alle de andre, så det blev også det jeg tog med rundt i butikken for at finde stoffer.

Det blev nu til 5 andre stoffer, men så har jeg da lidt at vælge mellem.Og så kom jeg også lige til at købe disse 3, i håbet om at nå at sy lidt mere til min mors fødselsdag, men så skal jeg nok gå tilbage til symaskinen, istedet for at sidde her foran computeren.2 kommentarer:

Kari sagde ...

Det bliver spændende at følge din udfordring på bloggen, når du nu ikke "vil" præsentere den sammen med os andre. :-) Med de flotte stoffer, du selv har valgt, skal den nok blive flot.

patchworker sagde ...

Det set vildt spændende ud.
Hilsen Esther