mandag den 31. august 2009

Jeg kan da blive ved.

Det er da helt utroligt som jeg kan blive ved i dag. Jeg kan se at jeg har skrevet mit første indlæg her på bloggen d. lørdag 30 august 2008, lige da jeg er kommet hjem fra træf. Ja så jeg har lige haft 1 års jubilæum her på bloggen.

Det er nu meget sjovt at leve her i blogverden. Man får gang i tænkeren, hvordan skal jeg skrive dit og dat, hvad skal jeg fortælle om og ikke mindst hvordag virker de forskellige ting på bloggen. Jeg har fået hjælp til nogle ting, men har da heldigvis også kunnet hjælpe andre. Ja, selv engelsk må man til at tænke og skrive, det går vist også så nogenlunde.

Man kan også dettage i mange sjove ting, i januar vandt jeg en gave fra Australien. Ja lige for tiden får jeg ikke så mange ting færdige, men dat kan jo være at der lige pludselige biver mange færdige på en gang.

Og så får man jo så mange dejlige veninder/bekendskaber på denne måde. Dem kan man jo altid hilse på rundt omkring i landet, eller mødes med dem i en patchworkbutik.

1 kommentar:

Inge sagde ...

Ja det er dejligt med alle de bekendtskaber, og så sås vi lige et lille glimt igen, dejligt, og jeg mødte jo 2 mere, hvor du vel også kender Pia Vedested. Knus Inge