mandag den 31. august 2009

Min weekend i Roskilde

Fredag kl. 9.15 kørte vi sammen med Helene til Roskilde, hvor Helene Juul Design for første gang skulle deltage på Dansk Patchworksforenings årlige træf. Vi havde en lille stand på 9m2, og efter 4,5 timer var hvert et hjørne og alt vægplads brugt.


Mon jeg kan nå helt derop?
Vi skulle overnatte ved Anja og Steen, og Anja havde lånt et lille hjørne på vores stand, så hun skulle lige lave det sidste.


Lørdag morgen var Anja med fra morgenstunden, (det var hun nu også søndag), her er hun ved at sætte sine mange flotte og lækre kager på fad.

Kager i 3 lag -og balloner, er de ikke bare flotte?
Søde små muffins -


og det flotteste småkager, - Ok helt små var de ikke, men det er helt i orden for smagte bare så godt.Vi måtte også lige forbi Hanne med en enkelt kage, nu må hun da snart tilgive mig, at hun kun fik frikadeller til min fødselsdag.

Ja faktisk hilste Anja på rigtig mange af jer, hvis liv hun følger via min blog. Jeg tror nok at hun syntes at det var dejligt, at få sat ansigt på jer.

Her er vi lige før træffet åbnes, i vores flotte forklæder som Pia havde syet til os. Helenes veninde Anne-Mette, fra Køge, var der for at hjælpe os. Det var rigtig dejligt, så kunne vi alle få lidt fri til at gå og se de andre stande og handle lidt. Jeg fik endda tid til at spise frokost med Pia og Maria. Det var vældig hyggeligt.
Træffet var ikke mange minutter gammelt inden der så sådan ud ved vores stand.Her er vi alle 4, ja Anja er der stadig, ganske få minutter før træffet lukker søndag.
På færgen hjemad, fik vi snakket om træffet, det var en rigtig dejlig måde at slutte 3 travle, hårde og dejlige dage. Og som i kan se ser Helene ikke spor træt ud. Vi fik tømt biler og trailer på 25 min. og vi var hjemme i Tranbjerg, kort før kl. 23 søndag aften.

1 kommentar:

Anne-Mette sagde ...

Hej Lene.
Herligt at se at se et par fotos fra træffet - jeg kom hjem emd et foto af Helenes stand, som den så ud, inden vi kørte hjem fredag aften.
Tak for hyggeligt samarbejde :-).
Ja, der er intet som at få sat ansigt og stemmer på bekendtskaber via bloggen.
Hils John.
Mange hilsner
Anne-Mette