lørdag den 13. november 2010

Cirkusbygningen igen

Det var ikke helt uden grund at vi besøgte Anja og familie i sidste weekend. Ikke at vi gerne vil besøge dem, bare for at besøge, men ikke denne gang. Mandag aften skulle vi nemlig for andet år i træk i Cirkusbygningen og se Snooker. Ja det er vores yndlings kigge på sport. Stort bord, og fantastisk som de kan støde en ball og så få den til at ligge lige præcis hvor de har forudsagt.


Det var med spisning med en tilhørende øl, men det var da lige til at blive skizofren over. At drikke Carlsberg i et Tuborg glas, det kan man da virkelig ikke. Nå jo nogle kunne.


Når vi nu havde lidt tid på øen, brugte vi noget af dentil at kører til Lyngby, og se de tæpper som er hængt op der, og som skal sælges på aktion på torsdag, til fordel for Julemærkehjemmene.


Flotte og meget forskellige tæpper,desværre hænger de temmelig meget oven på hinanden


og så syntes jeg måske nok at det ene hænger med bagsiden udad, men med lidt hjælp fra John kan jeg da få forsiden, og tæppet nedenunder.

Alt i alt en dejlig tur til Sjælland.

Lige nu er jeg ved at pakke til Quiltekursus hos Helene Juul, hvor Maria kommer og underviser. Jeg syntes altid at det er lidt svært at pakke til at kursus, er det nu det rigtige man har med og har man nu nok med (med resultat at man har ALT for meget med). Nå det plejer jo at gå, det den ene har glemt har en anden som regel med.  Håber da på at kunne vise et resultat fra dette kursus inden alt for længe.

God weekend til alle.


2 kommentarer:

Berit sagde ...

Snooker kender jeg ikke meget til, andet end det du har fortalt, men det ser ud til I havde en god tur. Tæpperne er flotte. Og jeghåber du havde et godt kursus. Jeg kom jo forsent. Men bedre held næste gang.

Anonym sagde ...

Det ser da ikke særlig geniált ud som de tæpper er hængt op - de er ellers så flotte.

Sikke fint foto du har fået på af dig selv...

Tak for hyggelig eftermiddag .

Venlig hilsen

Lone