søndag den 22. november 2009

Klar igen

Jeg er ved at være til patchwork igen. Jeg er færdig med 4 omgang på min Design udfordring, her hele 13 dage før tid, og jeg kan godt love jer at den har taget en ny drejning. Jeg syr den på maskine.


Også håndsyning er tilbage. Da vi for nogen tid siden kørte til sjælland, havde vi min mor med, og da vi var i Kludemaries butik, var der for en gangs skyld noget min mor af sig selv sagde at hun syntes var pæn/flot. Ja så måtte jeg jo købe til den juledug, uden at hun opdagede det.
Og nu er jeg ved at quilte den, så der er håb forude.

Og så en oplysning til dem som ikke ved det. Grunden til at jeg måske har været lidt i systop, er nok at jeg d. 5 oktober fik at vide at mit arbejde flytter til Odense, og jeg dermed bliver arbejdsløs fra udgangen af maj næste år. Jeg har først fået den endelige fyreseddel i denne uge, så jeg har stået lidt i stampe i den mellemlæggende tid. Nu har jeg brevet og tilbud om noget uddannelse, så nu kan jeg komme videre. Og ja jeg har da haft et par tude dage, men jeg tror og håber at det nu er ovre, og det vil gå fremad.

5 kommentarer:

"HANNES" sagde ...

Hej

Ja en tudedag ind imellem.... bare det ikke bliver for tit, men se fremad og det skal nok løse sig det hele...... Held og lykke

Maria sagde ...

Søde, hvor er det godt at det også følger noget uddannesle med! Lyder i øvrigt fornuftigt med "udfordring" på maskine! Det er min jo også, men den er altså ikke blevet syet af den grund... Knus

Inge sagde ...

Ja bare se fremad, det er jo aldrig for sent at prøve noget andet. Godt du er kommet igang med sytøjet igen.
Knus.

Berit sagde ...

Dejligt at høre du er ved at være på mærkerne igen.
Knus

Lone Jakobsen sagde ...

Hej Lene
Dejligt at du har noget "nyt" at komme i gang med når nu de syns at de snildt kan undvære dig på jobbet.:-) De ved da vist ikke hvad det er de smider på gaden.... Hi..hi..hihi.. Håber du kommer i gang igen med at finde det som gør dig glad og smilende her i livet.
Og det kan jeg jo se at alt det Patchwork gør....
Knuz og Go' dag til dig.