lørdag den 12. februar 2011

Top uge

Ja så har jeg igen været en uge på Quiltegavlen, og denne gang ville jeg sy toppe, og når jeg nu viste det på forhånd, ja så havde jeg jo skåret stof hjemmefra, så det kunne blive til noget.

Jeg havde, lige som sidst jeg var på Quiltegavlen, aftalt et bestemt tæppe/mønster med Marianne. Vi havde aftalt at vi skulle sy et tæppe i Kaffe Fasset stoffer, og jeg havde også skåret 40 strimler, for der var et bestemt tæppe jeg meget gerne ville sy. Så fandt Marianne et tæppe i et blad, sidst vi var til sycafe hos Helene Juul, og pludselig var det det tæppe vi skulle starte med.

Jeg bestemte mig for at nogle af  mine USA indkøb, skulle bruges til dette tæppe. Så toppen er kun stoffer fra USA, kanten er købt på Quiltegavlen.


 
Tæppet måler 218x160 cm, og jeg har fulgt de anvisninger ang. stof mængde der står i opskriften, men ligevel blev der så meget tilovers at der kunne blive en top mere.
Dette tæppe måler 180x114 cm.

Og her Mariannes tæppe efter samme mønster.


Så havde John flere gange spurgt hvornår jeg lavede det sengetæppe til vores nye campingvogn, og den top kom til at se sådan her ud.


Mål 200x144 cm, det blå stof og 4 af de andre er fra USA. det blå er i meget bred, 260 cm, og det kostede 58 kr/yart, skal vi så sige under 70 kr/m, det var da ikke til at stå for. Det skal også på bagsiden.


Så er det nu at Anja ikke må vise sin mand min blog, han har længe øffet over at alle andre i hans familie har et hjemmesyet tæppe, og at han må nøjes med et stykke stof fra Brugsen, så der er nu også syet en top til ham.


Mål lige nu120x180 cm, men der mangler jo lidt kant.

Ja så skal de bare gøres færdige alle de toppe, og så skal det tæppe jeg selv havde ønsket som første valg lige laves, og så og så og så, ja der er vel altid lige noget der skal laves færdigt.

Og jeg fik faktisk noget færdig på Quiltegavlen, et par grydelapper til min arbejdsplads. Det kunne der lige blive til af resterne fra campingvogns tæppet.Det har som altid været en fantastisk uge på Quiltegavlen, dejligt hold, meget grin og dejlig mad.13 kommentarer:

Pia sagde ...

Velkommen hjem.
Lækre toppe, så mangler de bare lige det sidste :-)

Skjold sagde ...

Hej Lene
Det har da været en super uge.
Og sikke produktive i har været.
Dejligt, at følge med i, hvad du laver.

Maria sagde ...

Sikke da en effektiv uge! God fornøjelse med resten af arbejdet.
God week-end. Knus

Anne-Mette sagde ...

Sikke en imponerende mængde du har fået syet på en uge. God arbejdslyst og fornøjelse med færdiggørelse af quiltene.
Ja og god weekend.
Knus
Anne-Mette

Anonym sagde ...

Du har rigtig været produktiv,så mangler bare alt det mest besværlige.Rigtig pæne toppe.

Bedstes Patchwork sagde ...

Du har da virkelig været myreflittig så meget du har nået at få syet, fine ting du har lavet.

Anne Grete sagde ...

Hej Lene. Tusind tak for en herlig uge i Quiltegavlen, det er nogle fine billeder du har fået taget. Jeg er blev færdig med 2 af mine sofapuder og de står nu og pynter i sofaen. Glæder mig til at se nogle af dine tæpper HELT færdige.
Mange hilsner Anne Grete

Birgits Puslerier sagde ...

Hvor er de flotte alle dine toppe og sikke meget du har nået :o)

Anonym sagde ...

Hold op hvor har du været aktiv. Meget flotte ting du har fået produceret. Bare rolig, Steen ser ingenting - og jeg vil glæde mig til at dele matrikel med det dyretæppe.

Knus Anja

Berit sagde ...

Du milde I har haft travlt med at alle de dejlige tæpper.

KirstenB sagde ...

Hej Lene
Så fandt jeg din blog :)
Tusinde tak for hyggeligt samværd i den dejlige uge på Gavlen. Ses vi ikke før, så ses vi da i uge 6 til næsste år. :) Jeg glæder mig allerede.
Knus Kirsten

Anonym sagde ...

Det er super flotte toppe du har lavet og hold da op du har været flittig.
Håber du osse viser frem når det er quiltet:-)

Mange hilsner
Lone

Kari sagde ...

Jeg er vild imponeret over at I har nået at lave så meget. Har I overhovedet sovet. Rigtig flotte tæpper.