tirsdag den 1. september 2009

Glæde og tak

Søndag i Roskilde, var der en vildt fremmed dame, der spurgte mig om de kager vi havde på Helenes stand, var bagt af den samme som havde bagt kagen til min fødselsdag. Det vil jo sige at der er nogle søde mennesker, som jeg ikke kender der læser om og følger med i min hverdag. Det er da dejligt.



Og under faste læsere er der en Lone, som jeg ikke kender, der har meldt sig. Tak for det Lone. Lone har en dejlig blog, der er mange gode link, til gratis mønstre og indkøbssteder. Der er også et link til en serie billeder af syværelser. Og hvem ved, måske kan man mødes med Lone engang, der er jo ikke så langt mellem Hobro og Århus.



Jeg sætter linket til Lone her på min blog, prøv at besøge hende, men pas på, det tager tid.



Jeg var på Lones blog i går, og kom langt omkring. Så i dag ville jeg gerne tilbage til en side jeg var på i går, men kunne ikke helt huske hvordan jeg fandt den igen. Heldigvis kunne Maria lige hjælpe mig, hun forklarede lige hvordan man finder de sider man har været på inden for den sidste månedes tid. Tak for det Maria.

2 kommentarer:

Maria Harrits sagde ...

Selv tak søde. Mon jeg tør tage et smut omkring Lones side?

Lone's Andet Univers sagde ...

Hej Lene. Tak for dine søde ord ;o) Det varmer, men Ja! du har ret min side holder folk fast længe, *GG* Men det er jo også meningen med siden. men hvis man har mange blogge hverdag og skal igennem, så tar det MASSER af tid.
Knuzz til dig, og hvem ved om vi måske ses en dag..;o)