tirsdag den 27. januar 2009

Kursus og møde

Ja, jeg var jo på tæppekursus i weekenden, og Maria har lige givet mig en kærlig skideballe. Hun forventede at se billeder fra kurset, og se hvad jeg fik syet, men det kan jeg jo ikke for Anja er jo med på en kigger, og tæppet til Mie skal jo helst være en overraskelse, også for moderen. Jeg syntes selv at jeg kom godt i gang, og jer er sikker på at det bliver et rigtigt Mie tæppe. Her her et billede fra kurset, hvor Britta fortæller om nogle af alle hendes flotte tæpper.
Her tirsdag aften har jeg været til Fælles Forum i Østjyske Quiltere. Aftenens tema var "vi syr på snor", men jeg fik ikke lavet noget, for sammen men en anden Lene var det mig der stod for aftenens program. Som altid var det vældig hyggeligt, en masse snak og syning, se selv de flotte resultater. Jeg glæder mig allerede til det næste møde i Østjyske Quiltere.


Dette er mit indlæg nr. 50 på bloggen, et lille jubilæum.

4 kommentarer:

"HANNES" sagde ...

Tillykke med de 50 - indlæg!!
Og sikke nogle flotte skåle, bare jeg dog havde været med.

Anonym sagde ...

Jeg kan da godt kigge væk, så de andre kan få et glimt af dit tæppe :-) Og ellers må vi bare alle vente til maj med at se det.

Tillykke med dit indlægsjubilæum !!

/Anja

Lene sagde ...

Hej Hanne
Vi kan da sagtens finde ud af en dag, hvor du kan prøve det. Jeg har jo som skrevet, ikke fået syet noget i aftes, så er er med på en "vi 2 syr på snor"

"HANNES" sagde ...

Hej Lene.

Ja den ene undskyldning for at vi kan mødes kan jo være lige så god som den anden. Så ja hvorfor ikke ???? Er det med Rø....???